sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikko 38


Ma: -
Ti: -
Ke: 5km
To: 5km
Pe: 18km kiihtyvä (4.05 -> 3.55 -> 3.45/km, k.a. 3.57, syke 143) yht 20km
La: - (muutama tunti lapiointia)
Su:  (muutama tunti lapiointia +) 8km
--
Yht: 38km
 
Kovan nuhan seuraksi tuli vielä yskä, joka alkoi kuitenkin helpottamaan loppuviikkoa kohti. Jotain motivaatiosta kertoo se ettei tämä syysflunssa tässä vaiheessa edes masentanut yhtään. Pitkään tässä olikin saanut olla ilman sairauksia, sillä edellinen flunssa (kurkkukipua/nuhaa) oli vuosi sitten syyskuussa.
 
Perjantain kiihtyvävauhtinen viimeistelyharjoitus oli viimeinen oljenkorsi sille että Berliinistä voisi odottaa yhtään mitään. Tällä kertaa oljenkorsi ei kuitenkaan katkennut, sillä juoksu kulki edelleen kovasta nuhasta huolimatta suht mukavasti. Jätin harjoituksen kuitenkin reilua kilometriä aiottua lyhyemmäksi, sillä lopussa alkoi hieman painamaan jaloissa.

Kovin suurilla panoksilla en löisi vetoa sen puolesta että Berliinissä tulisi hyvä juoksu, mutta hyvin pieniä toiveita elättelen sen puolesta ettei tämän vuotinen maratontulosten sarja saisi kaltaistaan jatkoa. Ja tähän mennessä kaikki neljä Saksassa juoksemaani kisaa ovat menneet joko hyvin tai erittäin hyvin...

4 kommenttia:

  1. Jaahas, sulla on sitten "kituviikko" meneilään. Tsemppiä vaan paljon maratonille!

    Olet viime viikoilla synkistellyt liikaa suorituskykyäsi. Jos ei kovissa reeneissä saa aina pidettyä tavoitevauhtia yllä, ei se automaattisesti tarkoita ettei kisassakaan moinen onnistu. Mikäli saat nuhat ja röhät taltutettua ennen starttia niin hyvin se tulee kulkemaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti. Ei tämä viikko mitään kidutusta ole sunnuntaita lukuun ottamatta. Joskus on malttamattomana odotellut starttiviivalle pääsyä niin että on saanut melkein pakottaa itsensä huilaamaan viimeiset viikot, mutta nyt löysäily onnistuu vaivatta :)

    Kyllähän tämän nuha nyt sunnuntaihin mennessä häviää, joten sen puolesta suorituskyky vaan paranee. Mutta kun kovat treenit oikeilla tavoitevauhdeilla ovat jääneet vähiin tai lähes olemattomiin, tulee jalkojen keston kanssa olemaan haastetta.

    VastaaPoista
  3. En nyt ihan vakuuttunut ole, mutta kiitos kuitenkin! Sulla sen sijaan näyttää todella lupaavalta kunhan maltat pitää liiat menohalut kurissa alkumatkasta.

    VastaaPoista