lauantai 29. kesäkuuta 2013

Viikko 26

Ma: a:7km, i:11km pal
Ti: a:8km, i:1k +suunnistus 20' kovaa + 11k yht 16km
Ke: a:20km, i:kevyt kuntopiiri + 6km pal
To: a:60' VL 3'/3' (n. 4.20/3.50/km) yht 20km, i:8km pal
Pe: a:10km, i: 13km
La: a:6km, i:10km
Su: 43km
--
Yht: 178km

Oli sen verran hellettä että näin iso mies hikoili kuin sika eikä juoksu kulkenut yhtään paremmin kuin aiemminkaan tänä kesänä. Niinpä päätin keskittyä vain kevyeen hölkkäilyyn ja jättää Paavo Nurmi -puolikkaan väliin. Sen sijaan juoksin pitkästä aikaa Sysmä City Marathonin. Katsojia oli muutama vähemmän kuin edellisessä tuon mittaisessa hölkässä (huhtikuussa), mutta mm. reitti oli merkattu täsmälleen yhtä hyvin kuin eräässä toisessa city maratonissa. Nyt ei vaan tarvinut väistellä busseja eikä arvailla pitäiskö juosta jalkakäytävällä vai autotiellä. Ja tapahtuma alkoi oikeaoppisesti sunnuntaiaamuna jolloin metropolin liikenteestä ei ollut haittaa, vaikkei aivan ydinkeskustassa liikuttukaan. Reitti vaan taisi olla hiukan ylimittainen.

Näiden lisäksi joka päivä tuli muutama tunti keski- ja ylävartalotreeniä mm. polttopuita pilkkomalla.

2 kommenttia:

  1. Tossa alkaa jo olla hyvin pitkässä lenkissä matkaa :) Pitää itekin koettaa johonkin väliin pistellä sellainen normaalia pitkää pidempi lenkura.

    VastaaPoista
  2. Toi 43k on maalaismaisemien lisäksi siitäkin mukava ettei siinä ole mitään oikaisumahdollisuuksia. Kun kannan mukana juomarepussa 1,5 litraa vettä ja otan vielä 30k kohdalla yhden geelin, ei matka tunnu sen pidemmältä kuin normaali 35k pelkän 0,5 litran vesipullon kanssa.

    VastaaPoista