sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Viikko 13



Ma: -
Ti: -
Ke: -
To: -
Pe: 5km kevyt
La: 8km kevyt
Su: 30km
--
Yht 43km

Maanantai meni sitten kovassa kuumeessa, tiistai ja keskiviikko vähän kevyemmässä. Kyllähän tässä on jo maratontuloksen suhteen katse suunnattu syyskuun loppuun.

4 kommenttia:

  1. No kylläpä vastustaa! Juoksit kuitenkin Haagissa erinomaisesti, joten tuloskuntosi on tallella. Älä vielä heitä Lontoon suhteen täysin kirvestä kaivoon. Tietty viimeistelyn meneminen osittain mönkään ei edesauta tilannetta, mutta eihän sitä ikinä tiedä mihin levännyt kroppa intoutuu hyvänä päivänä :)

    VastaaPoista
  2. Toki Lontoossa juostaan ja silloin kun on lappu rinnassa niin ainahan enkkaa pitää yrittää. Onhan tuolla kuitenkin huikean hieno tapahtuma ja todennäköisesti vuoden kovatasoisin maraton osallistujien puolesta. Periaatteessahan ei olisi täysi mahdottomuus että kunto jotenkutenkin kestäisi, mutta tiedän että etureidet eivät tule kestämään kun ei ole asiallista maratonharjoittelua takana. Tammikuun jälkeen ei ole tullut vielä yhtään kunnon pitkää lenkkiä tai pitkää kovaa maratonharjoitusta (tähän tulee toivottavasti huomenna muutos).

    VastaaPoista
  3. Auts. Täällä sama meininki kuin itselläkin :(

    Itsellä on jonkinasteinen rasitusvamma oikean nilkan ulkoreunassa, kantaluun päällä.. tänään lekuriin, huomenna magneettiin.

    Joten katseet on täälläkin jo Berliinissä, ainakin enkan suhteen.

    Tsemppiä sulle Lontooseen!! Siellä minäkin haluaisin joskus juosta!!

    VastaaPoista
  4. Magneettikuvasta pitäisi selvitä mikä nilkassasi on vikana. Toivottavasti ei kovin pitkää juoksutaukoa tarvitsisi pitää. KUN juokset Berliinissä alle 2.45 niin ovet ovat auki Lontooseen. On kyllä ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma.

    Mulla on tuo alavatsa ollut taas välillä niin kipeä että kävelykin sattuu ja jottei liian helpoksi menisi, niin jo pitkään vaivannut isovarpaan vammakin on mennyt vaihteeksi pahemmaksi. Menen huomenna alavatsan ultraäänitutkimukseen ja verikokeisiin, mutten ole kovin toiveikas että niistä mitään löytyisi. Mun mielestä tuo on kuitenkin lihasvammaa.

    VastaaPoista