sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikko 44

Ma: a:13km, p:13km + kevyt kuntopiiri
Ti: a:5km, i:porrasjuoksu 5x2min, yht 13km
Ke: a:13km, i:14km
To: a:pyöräily 13km, i:pyöräily 17km + mäkivetoja 6 x 1,5min, yht 14km
Pe: a:pyöräily 13km, i:pyöräily 17km + kuntopiiri + 9km pal
La: a:5km, p:7km + maastojuoksu 4,8km Hakunila (3.44/km) + 7km, yht 19km
Su: 30km
--
Yht: 148km

Uusi harjoittelujakso lähti käyntiin mukavasti ja motivaatiokin on taas korkealla kun hengitys toimii pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. Matkajärjestelyjäkin tuli tehtyä Haagiin, Lontooseen ja Berliiniin, joten ensi vuoden tärkeimpien kisojen kuviot alkavat olla hyvällä mallilla (Dubain matka tuli järkättyä jo jokin aika sitten).

3 kommenttia:

  1. Sait siis taas paikan Lontoon maratonille. Hieno homma! Mikä on kansalaisuus tällä kertaa tuloslistassa? :) Tuo Haagin puolikaskin on varmaan hieno tapahtuma. Itekin oon sitä joskus miettiny kun serkku asuu Haagissa, mutta toistaiseksi ei oo maaliskuu tuntunu hyvältä puolikkaan ajankohdalta. Serkun luona tosin loisin 2010 Amsterdamin maran aikoihin. Sun kevään suunnitelmiin tulee toimimaan varmaan tosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Nyt tuossa UK:n mestaruusmaratonille ilmoittautumisessa oli siirrytty jo Internet-aikakaudelle aiempien kirjepostien sijaan. Hakemuksen pystyi täyttämään netissä ja siihen laitoin kansallisuudeksi FIN, saa nähdä päätyykö tuo myös tuloslistalle. Tämän vuoden kisaan ei kansalaisuutta edes kysytty, joten se tuli automaattisesti GBR:ksi. Varsinaista ilmoittautumislomaketta en vielä ole saanut kun sähköposti ei ole vielä löytänyt perille, mutta hakemus oli hyväksytty kun paikallinen seurakaveri oli soittanut kisatoimistoon.

    Haasteenahan tuossa maaliskuun alkupuolen puolikkaassa on että jalat eivät siinä vaiheessa todennäköisesti ole kovin tottuneet asfalttijuoksuun ja juoksumatolla juostujen kovien harjoitusten jälkeen menee jonkun verran aikaa että juoksu alkaa kulkemaan tiellä. Halusin kuitenkin puolikkaalle ja maratonille pidemmän välin kuin kolme viikkoa, mikä oli viime keväänä mielestäni liian lyhyt väli.

    VastaaPoista
  3. Nyt on Lontoon maratonin rekisteröinti hoidettu. Osallistumismaksukin oli edelleen kohtuullinen 28 puntaa.

    VastaaPoista