sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikko 20


Ma: a: 7km, i: 6km ver + 3000m 9.52 + 6km ver, yht 15km
Ti: a:10km + kuntopiiri, i: -
Ke: -
To: kevyt kuntopiiri + 8km
Pe: 20km
La: kevyt kuntopiiri + 8km
Su: 27km
--
Yht: 95km

Maanantaina tuli käytyä hetken mielijohteesta seurani järjestämässä piirikunnallisessa kisassa juoksemassa 3000m. Edellisestä kolmosen kisasta ulkona olikin jo kulunut 12 vuotta, hallissa juoksin kuusi vuotta sitten. Kun en ollut juossut puolimaratonvauhtia kovempaa ainakaan kahteen kuukauteen, ei ennätysajoista kannattanut haaveilla. Tulos 9.52 alitti kuitenkin tavoitteeksi asettamani 10 minuuttia selvästi ja kun vauhti oli aavistuksen kiihtyvää (karkeat km-ajat 3.19 – 3.16 – 3.15) sekä viimeisellä kierroksella irtosi vielä maratoonarin herkkyydellä jonkinlainen loppukiri, niin juoksuun täytyy olla tyytyväinen vaikka loppuaika taitaa ollakin huonoin aikani koskaan kolmosella.

Tiistaina revittiin viisaudenhammas irti ja sen takia tuli pakkolepoa tiistai-ilta ja keskiviikko. Koska lievä kurkkukipu vaivasi koko viikon ja keskiviikkona alkoi kova nuha, sekä bonuksena vielä pieni yskä, niin loppuviikkokin piti ottaa kevyesti.

1 kommentti:

  1. Tulihan tuossa myös hyvää keski- ja ylävartalon lihaskuntoharjoitusta kun viikonloppuna molempina päivinä tuli muutamaksi tunniksi kirveelle töitä (puiden karsintaa).

    VastaaPoista